dijous, 20 de maig de 2010

Per l' interès dels pares i mares de l'escola....

Pel vostre possible interès us volem fer arribar una nota de premsa que el dijous 13 de maig l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès va publicar:

NOTA DE PREMSA

El procés participatiu del Pla Local d’Habitatge es posa en marxa

La Casa de Cultura va acollir ahir una sessió informativa amb l’objectiu d’explicar a la ciutadania els objectius del Pla Local d’Habitatge i els canals per participar-hi

Els ciutadans poden fer les seves aportacions al Pla a través d’un qüestionari que es troba a www.consensus.cat/santcugat o al web municipal. També s’ha convocat un taller de debat i propostes ciutadanes pel dia 12 de juny, de 9:30 a 14:00 hores, a la Casa de Cultura

La tinenta d’alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ahir va assistir a la sessió informativa, va destacar que amb la posada en marxa del procés participatiu “ens adreçarem a molts col·lectius ciutadans per tal que ens diguin quines són les necessitats que veuen en relació a l’habitatge a Sant Cugat”. Conesa va subratllar que “amb els resultats del procés participatiu s’acabarà de concloure el document del Pla Local d’Habitatge, que podria estar enllestit a finals d’aquest any”

El procés d’elaboració del Pla Local d’Habitatge avança. Ahir es va celebrar a la Casa de Cultura una sessió informativa amb l’objectiu d’explicar a la ciutadania els objectius del Pla Local d’Habitatge i els canals per participar-hi. La sessió, que va obrir la tinenta d’alcalde de Territori, Mercè Conesa, va comptar amb la presència d’una vintena de persones, i de tècnics de la Diputació de Barcelona, que donen suport a la redacció del Pla.

Els ciutadans poden fer les seves aportacions al Pla a través d’un qüestionari que es troba a www.consensus.cat/santcugat o al web municipal. El termini de recollida d’aportacions es tancarà el 30 de juny.

D’altra banda, també s’ha convocat un taller de debat i propostes ciutadanes pel dia 12 de juny, de 9:30 a 14:00 hores, a la Casa de Cultura. L’objectiu d’aquest taller és reflexionar i debatre sobre les estratègies a seguir per millorar la situació de l’habitatge a la ciutat, la promoció d’habitatge de protecció oficial, els anys d’empadronament necessaris per accedir a un habitatge o els criteris d’estalvi i eficiència energètica, entre d’altres temes. Per participar a aquests taller cal inscriure’s trucant al 010 o enviant un correu electrònic a participacio@santcugat.cat . El termini d’inscripció es tancarà el 10 de juny.

La tinenta d’alcalde de Territori, Mercè Conesa, va destacar que amb la posada en marxa del procés participatiu “ens adreçarem a molts col·lectius ciutadans per tal que ens diguin quines són les necessitats que veuen en relació a l’habitatge a Sant Cugat” . Conesa va subratllar que “amb els resultats del procés participatiu s’acabarà de concloure el document del Pla Local d’Habitatge, que podria estar enllestit a finals d’aquest any” .

En aquests moments s’està acabant de definir la diagnosi prèvia sobre l’estat de l’habitatge a Sant Cugat. D’altra banda, cal recordar que la Comissió del Pla Local d’Habitatge es va constituir el mes d’abril amb l’objectiu de fer el seguiment del procés d’elaboració d’aquest Pla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada