dimecres, 23 de març del 2011

Novetats a Primària

Per Mònica Santamaria.

Curs rere curs, a Primària anem introduint activitats noves o acabem de definir propostes engegades en cursos anteriors.

Aquest curs, com a prova pilot, els nens i les nenes de 2n fan una de les sessions d’Educació Física en anglès. A 3r també es fa una de les sessions de música en aquesta llengua.

Tal com ja venim fent des de fa temps, tots els alumnes de Cicle Mitjà participen en el taller d’expressió. Ara bé, aquest curs, per dur a terme aquesta activitat comptem amb la col·laboració de l’ Ignasi Roda, expert en l’art del teatre i bon coneixedor de Joan Maragall, personatge de l’any que serà el fil conductor del treball realitzat en aquest taller.

L’ordinador d’aula i el canó per projectar han arribat a 5è. Aquest recurs permet fer cerques a l’aula i un treball més competencial. A més, a tots els cicles s’estan plantejant projectes per abordar des de les TAC. A mesura que el nostre treball vagi avançant, us anirem informant. També a través de la plataforma anireu tenint notícies de tot el que fem.

Aquest segon trimestre hem iniciat la coral. Tots els alumnes que gaudeixen cantant tenen una trobada setmanal per conèixer i aprendre noves cançons. Quan estiguin preparats, us oferiran un concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada