dimecres, 23 de març del 2011

Yes, we can

Per Marta Riera.

Hem lluitat molt per a què els nostres fills tinguin un bon nivell d’anglès des de l’escola, ja que sabem la importància que tenen els idiomes al món laboral actual. Aquest any sembla ser que l’escola ens ha escoltat i ho demostra amb fets:

Aquest curs s’ha iniciat una prova pilot en què els alumnes de 2n i 3r de Primària cursen una hora de les assignatures d’Educació Física (2n) i Música (3r) en anglès.

A l’assignatura d’Educació Física, impartida per l’Amaya, es treballa amb consignes en anglès i respostes físiques per part dels alumnes.

A l’assignatura de Música, impartida per l’Anna, a partir d’audicions es treballa el vocabulari relacionat (instruments, sons, etc.).

Encara és d’hora per poder fer una valoració global d’aquesta prova pilot, però es pot dir que els alumnes segueixen aquestes assignatures amb entusiasme.

Aquest és un primer pas que fa l’escola per a demostrar la seva voluntat de millorar el coneixement d’anglès dels alumnes i així evitar que les famílies hagin de buscar reforç fora de l’escola. Per això, el proper curs està previst que s’ofereixin classes d’anglès extraescolars coordinades pel CIC.

Des de l’AMPA aplaudim aquesta iniciativa i animem a l’escola a continuar amb aquesta línia d’actuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada