dimarts, 18 d’octubre del 2011

CICLE DE CONFERÈNCIES AMPA ESCOLA THAU SANT CUGAT

Us convidem a assistir al Cicle de Conferències del curs 2011-2012 organitzades per l’AMPA de l’Escola THAU de Sant Cugat, amb el suport de la Fundació del ICCIC i del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.La primera xerrada tindrà lloc el proper

DIA: 23 de novembre del 2011 HORA: 21.00h LLOC: ESCOLA THAU

TEMA: Els canvis. La sexualitat i l’afectivitat en l’adolescència.
(Per a famílies amb fills/es entre 12 i 16 anys)
Conferenciant: Rosa Poch, Psicòloga clínica de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears.
La segona xerrada tindrà lloc el proper

DIA: 14 de desembre del 2011 HORA: 21.00h LLOC: ESCOLA THAU

TEMA: Mira que fan ara! Què ens diu la televisió més enllà del que veiem?
(Per a famílies amb fills/es entre 6 i 12 anys)
Impartida per Drac Màgic. Fundada el 1970, DRAC MÀGIC és una entitat dedicada fonamentalment a l’estudi i a la divulgació dels audiovisuals i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.

Conferenciant: Joan Tisminetzky Fabricant

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, ha treballat com a realitzador, càmera i editor per diferents cadenes de televisió (TVC, BTV, 8TV…). Actualment compagina l'activitat professional amb feines de formació. Dóna classes de l’assignatura"Laboratori de vídeo" a l’escola UACE, així com a altres centres de formació i difusió de l'audiovisual a Barcelona (Observatori de Cine, Teleduca...)

Us anirem informant de les properes convocatòries i de les dates de les conferències que de ben segur seran del vostre interès per tractar-se de temes d’actualitat amb l’únic propòsit d’ajudar-nos en la formació dels nostres fills i filles.