dimecres, 23 de març de 2011

Sant Jordi a l’escola

Per Gemma Mases.

La diada de Sant Jordi és una de les festes més emblemàtiques de la nostra escola i també una de les festes que com la Festa Major, els membres de l’AMPA vivim de manera molt intensa.

L’AMPA de l’escola té un paper molt important aquest dia, doncs és la responsable d’organitzar, seleccionar, muntar i vendre a la parada de llibres de l’escola.

És una tasca que comença setmanes abans i que culmina en el que per nosaltres és la part més gratificant, la venda de llibres durant tota la jornada escolar del dia de Sant Jordi; una experiència que tots els membres de l’AMPA que hi participem coincidim en dir que és un privilegi després de tota la feina feta, perquè ens permet viure aquest dia des de dintre la mateixa escola, tal com la viuen els nostres fills i filles, i per tant gaudim de totes les activitats internes que hi ha programades, algunes d’elles inoblidables.

Però l’objectiu de l’ AMPA aquest dia, no és només gaudir d’un dia tant especial, sinó que també és una manera d’aconseguir una font d’ingressos important. Uns diners que posteriorment s’ invertiran en futurs projectes, tots ells en benefici dels nostres fills i filles, com per exemple, compra de llibres per a la biblioteca de l’escola, entrega de llibres a parvulari, compra de pissarra digital, etc.. Per que us feu una idea, la recaptació de l’any passat per exemple va ser d’un total de 7.065,40€, dels quals varen quedar un benefici net per l’AMPA de 1.224, 60€.

Esperem repetir aquest èxit de vendes aquest curs 2011, que l’escola celebrarà la Diada de Sant Jordi el proper dia 27 d’abril, tornant de les vacances de Setmana Santa. Malgrat no coincidirà en el mateix dia de Sant Jordi, nosaltres seguirem treballant de valent i amb molta il·lusió per que l’escola continuï gaudint d’una parada amb la millor oferta de llibres per als seus alumnes, professors, pares i mares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada